КАК СТАВА ДОСТАВКАТА НА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА?


Поръчки, направени чрез онлайн магазин www.Familymall.eu, се приемат 24 часа, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дни на официални празници


Поръчките, направени по един от долу описаните начини, се приемат от 09:00ч. до 19:00ч


Имейл: familymalleu@gmail.com;


Телефон: +359 (0) 876564664;


включително в почивните дни и в дни на официални празници.


Всички продукти, поръчани от онлайн магазин www.Familymall.eu, се доставят от различни куриерски фирми, в зависимост от прозиводителя(доставчика) на продукта, както следва:

ЕВИЗА - Стоките се доставят от куриерска фирма "In time" само на адреса, който сте посочили в своята поръчка.Срока на доставката е в рамките на 5 дни след автоматично потвърждение по email след направена поръчка.

ГУГА ООД - Стоките се доставят от куриерска фирма "Спиди" до адрес или до техен офис, по ваш избор. Срока на доставката е в рамките на 2 дни след автоматично потвърждение по email или телефон след направена поръчка.

МИС КИС 1 ЕООД - Стоките се доставят от куриерска фирма "Еконт" до адрес или до техен офис. Срока на доставката е в рамките на 2 дни след автоматично потвърждение по email или телефон след направена поръчка.

МОЛ ОНЛАЙН БЪЛГАРИЯ ЕООД - Стоките се доставят от куриерска фирма "Еконт" до адрес или до техен офис.

В цената за доставка е включена застраховка на стоката.

Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

Доставка извън територията на Р България.
Доставката на стоки извън България се извършва чрез Български пощи.
Срокът на доставка е различен в зависимост от населеното място - обичайно 3-5 работни дни


КАК СТАВА ПЛАЩАНЕТО?

Плащане в брой при получаване (наложен платеж) - Плащането на избраните от Вас дрехи и артикули се извършва чрез наложен платеж.


Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента, като заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер ви посети на посочен от Вас адрес вкъщи или до офиса Ви и лично Ви предаде закупената от нашия магазин стока.